Skip to content

09/12/2018 News

Auto Blic prezinta: Promo Rally TOTAL powered by SDS incheie anul la Harman

Promo Rally TOTAL powered by SDS, competitia brasoveana dedicata amatorilor, se pregateste pentru etapa a patra a sezonului si ultima din 2018, pana la care a ramas mai putin de o saptamana.

40 concurenti s-au inscris pana la aceasta ora pentru intrecerea care se va desfasura la Harman, pe un circuit amenajat in jurul Bisericii Fortificate din localitate. Pana la inchiderea inscrierilor (Vineri, 14 decembrie, ora 20:00), organizatorii se asteapta ca numarul constant de 60 de participanti sa fie atins. Asteptari indreptatite si de faptul ca etapa se va desfasura pe un circuit stradal total nou pentru acest proiect.

Invitat special, in calitate de ambasador al etapei, va fi prezent Cristi Sugár, castigatorul Campionatului National de Raliuri 2 Dunlop din acest sezon.

 

Incepand cu etapa a patra, partenerul traditional al clubului Auto Blic, Ape Minerale Zizin, se alatura partenerilor sustinatori ai proiectului Promo Rally TOTAL powered by SDS.

De asemenea, cei prezenti vor putea participa la o tombola cu premii diverse, intre care cursuri de conducere defensiva, un weekend de drive test cu o masina Tiriac Auto, sau o cina romantica la Restaurant Altitude din Poiana Brasov.

Documente Etapa a IV-a - Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

 

Clasamentul dupa trei etape poate fi accesat aici (click)

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Konvekta, Angelli, Infinity Trophy, Ape Minerale ZIZIN, TehnoSting, Apel One Med, Tiriac Auto, Telekom, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century Image, Vitarium SPA, Laborator medical Sfanta Maria.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Nopti.

Informatii si inscrieri: www.autorally.ro.