Skip to content

27/11/2018 News

Auto Blic prezinta: Promo Rally TOTAL powered by SDS ajunge la Haman

Etapa a patra a sezonului 2018-2019 al Promo Rally TOTAL powered by SDS - SAFE | driving school va avea loc pe un circuit stradal amenajat in jurul Bisericii Fortificate Harman, o noutate pentru campionatul brasovean destinat amatorilor. Intrecerea se va desfasura duminica, 16 decembrie si va primi un numar maxim de 65 de participanti.

Dupa o prima jumatate de sezon care s-a bucurat de succes, campionatul brasovean intitulat Promo Rally TOTAL powered by SDS, vine cu o noua premiera legata de traseul de concurs, comuna Harman urmand sa fie gazda etapei cu numarul 4, ultima din 2018.

Beneficiind de sprijinul autoritatilor locale, organizatorii vor amenaja un traseu stradal in jurul Bisericii Fortificate, un punct de atractie al zonei. La fel ca si in etapele precedente, cei prezenti se vor putea bucura de numeroase tombole cu premii si de un spectacol automobilistic de calitate, la care vor evolua demonstrativ si piloti consacrati.

O noutate a etapei o constituie infiintarea clasei diesel, destinata automobilelor cu aprindere prin compresie, indiferent de capacitatea cilindrica.

Documente Etapa a IV - Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

 

Clasamentul dupa trei etape poate fi accesat aici

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Tiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Teamalternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoStingTime is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century, Angelli, Vitarium SPA, Laborator Sfanta Maria.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Noptiautorally.ro.