Skip to content

08/10/2018 News

Auto Blic prezinta: Promo Rally face spectacol in centrul Prejmerului

Promo Rally TOTAL powered by SDS - SAFE | driving school continua, cu etapa a doua din sezonul 2018 - 2019, desfasurata in premiera pe un circuit stradal la Prejmer, in 20 - 21 Octombrie 2018.

Competitia brasoveana dedicata amatorilor s-a bucurat de aprecieri si o participare numeroasa la debutul de sezon, iar organizatorii au pregatit noi surprize pentru etapa a doua, alergata pe un circuit stradal, in localitatea Prejmer.

Autoritatile locale si-au aratat deschiderea pentru gazduirea competitiei si promit un public numeros, impreuna cu surprize pentru cei prezenti. Intrecerea de la Prejmer va fi in premiera desfasurata pe parcursul a doua zile, cu o avanpremiera in ziua de sambata, cand spectatorii prezenti se vor putea bucura de demonstratii de indemanare oferite de piloti profesionisti, pe un mini-circuit amplasat in fata Primariei din Prejmer. Concursul propriu-zis se va desfasura doar in ziua de duminica, atunci cand sunt programate 3 manse, una de antrenament si doua de concurs.

Avand in vedere configuratia traseului stradal, etapa va avea un numar de inscrisi limitat la 55, iar o noutate in privinta regulamentului o reprezinta aparitia clasei 4, unde vor fi incadrate autovehiculele de tip prototip, sau cele cu propulsoare de peste 2200 cmc, care prezinta modificari menite sa creasca performantele. Pentru etapele stradale insa, masinile neinmatriculate nu vor putea participa.

Primaria Prejmer va organiza alaturi de etapa a doua a Promo Rally si "Zilele recoltei", un eveniment traditional pentru comuna brasoveana, al carui program cultural-artistic este cuprins intr-un program comun.

Documente Etapa a II - Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Harta generala

 

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Tiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoSting, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century, Angelli.

Parteneri media: Radio Brasov, Newsbv.ro, Zile si Nopti, autorally.ro.