Skip to content

16/01/2023 News

Moș Crăciun a ajuns la cei 400 de elevi ai Școlii Generale din Ozun

Ozun, miercuri, 21 decembrie 2022 – Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, TotalEnergies Marketing Romania își arată încă o dată sprijinul pentru comunitatea din Ozun. Compania a inițiat, alături de autoritățile locale, o campanie dedicată celor 400 de elevi ai Școlii Generale din Ozun.

Copiii l-au primit cu bucurie pe Moș Crăciun, moment care marchează și începutul vacanței de iarnă. Printre poezii, colinde și chicote de bucurie, Moșul a împărțit cadourile mult așteptate. 

 

„Prin această acțiune vrem să păstrăm credința sinceră a copiilor că Moș Crăciun există. Solidaritatea se învață prin repetiție, iar noi ne propunem să oferim un exemplu echipei TotalEnergies Marketing Romania prin crearea acestei tradiții cu școala din Ozun. Suntem prezenți la festivitatea lor de sărbători și ne dorim să îi revedem și anul viitor” a declarat Didier Grimault, Director General, TotalEnergies Marketing Romania.

 

Mulțumiți de cadouri, elevii i-au promis Moșului că vor fi cuminți și vor obține rezultate excelente la învățătura, pentru a-l întâlni și anul viitor.

TotalEnergies Marketing Romania s-a alăturat comunității Ozun în anul 2014, iar de atunci este constant activă în acțiunile sociale locale, mai ales atunci când acestea se identifică cu misiunea Companiei de a pune oamenii pe primul loc.