Skip to content

05/01/2021 News

Marco PANNUNZIO: „Criza este intotdeuna purtatorul unor mari oportunitati. Depinde de noi sa stim sa le identificam”

Marco Pannunzio: „Criza este intotdeuna purtatorul unor mari oportunitati. Depinde de noi sa stim sa le identificam”

Marco Pannunzio, General Manager Total Romania, a acordat de curand un interviu in anuarul CCIFER (Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania) despre contextul anului 2020, parteneriatele prin care TOTAL a reusit sa faca lucrurile sa se intample, dar si despre previziunile de relansare economica a Romaniei. A povestit despre provocarile pe care am fost obligati sa le intampinam, dar si despre modurile in care am reusit sa ne repliem si sa le transformam in oportunitati. Printre subiecte?

Despre criza...

Daca vorbim de pandemie, e important sa ne amintim ca aceasta criza economica are la baza o criza sanitara. Primul reflex a fost sa ne protejam angajatii! Grupul a reactionat imediat, cu angajamente ca toate eforturile noastre sa fie orientate pentru a pastra siguranta la locul de munca.

Despre parteneriate locale...

Am lucrat indeaproape cu furnizorii nostri si am reusit sa avem un portofoliu complet, format din parteneri locali si internationali. Acest lucru ne-a adus avantaje si ne-a ajutat sa ne bucuram de toate benefiicile si punctele forte ale fiecaruia dintre ei.

Despre previziuni de relansare economica...

Romania este o tara care poate da mult economiei internationale. Ma gandesc la proiectele de infrastructura care pot fi dezvoltate, vad un potential imens in fata noastra.

Citeste aici interviul in intregime si afla mai multe despre viziunea TOTAL si previziunile noastre despre potentialul Romaniei in viitor!