Skip to content

11/11/2020 News

Invitație la Gala TRANZIT 2020 pentru eficiență în transport

Invităm toți partenerii noștri, experții în domeniu, dar și fanii brandului TOTAL să ia parte online la evenimentul de final de an organizat tradițional la Cluj-Napoca: GALA TRANZIT!

Evenimentul va avea loc exclusiv online și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Revistei Tranzit, în data de joi, 12 noiembrie, cu începere de la 14:30, și va putea fi accesat la următoarea adresă: 
https://www.facebook.com/Tranzit.revista.

Agenda evenimentului va cuprinde două părți. Prima va  începe la orele 14:30, cu o conferință despre modul în care se aplică efectiv Pachetul de Mobilitate (prevederile deja intrate în vigoare din 20 august și în special măsura de întoarcere a șoferilor la 4 săptămâni la sediul operațional al firmei), precum și despre șansele de modificare a condiției de întoarcere a camionului la 8 săptămâni, după studiul de impact coordonat de Comisia Europeană.

În a doua parte a evenimentului se va discuta despre motivațiile care duc la reîncadrarea diurnei șoferilor care lucrează pe Comunitate la venituri de natură salarială. Se va intra în dialog cu un consultant fiscal,  Dl Petrică Horga, pe subiectul greșelilor făcute de transportatori în tratarea relațiilor de muncă cu șoferii (despre ce trebuie și ce nu trebuie să apară într-un contract de muncă al șoferilor) și despre greșelile de interpretare ale ANAF.