Skip to content

27/09/2022 News

#greengala CCIFER

Vinerea trecută a avut loc Gala CCIFER 2022 (CCI Française en Roumanie), cel mai prestigios eveniment al comunității de afaceri româno-franceze, eveniment care a reunit cei 550 de membri în jurul acelorași idei - sustenabilitatea & viziunea pentru mai mult verde.

La eveniment au fost prezente autoritățile franceze și române, care au recompensat activitatile companiilor membre care s-au distins prin acțiuni speciale- Gala Premiilor CCIFER - pentru societati, asociații și ONG-uri.

Lideri de companii și asociații, autorități naționale si locale, echipele instituționale ale Franței în România, mediul academic și au participat la cea de-a 15-a ediție a galei, cu tematica #greenccifer.

Anul acesta, Directorul General al TotalEnergies Marketing Romania, Didier Grimault, a avut onoarea de a fi membru al juriului în cadrul concursului anual Premiile CCIFER,  competitie care aduce în atenția membrilor CCIFER și a ONG-urilor provocari pe teme globale.

Au fost propuse 3 categorii de premii, în care s-au înscris proiectele/programele/inițiativele în concursul din acest an:

CREȘTERE SUSTENABILĂ

 INOVAȚIE ȘI TEHNOLOGIE

 ORGANIZAȚII RESPONSABILE

Tema #greengala a fost aleasă pentru a sublinia importanța pe care tranziția climatică o ocupă în viitorul economiei și a societății.

Este o constatare care ne responsabilizează, ca de la an la an, să ameliorăm împreună acest impact, ca să întărim angajamentul pe care ni l-am luat pentru tranziția ecologică, dar și să păstrăm calitatea evenimentelor pe care le vom organiza pe viitor.