Skip to content

29/06/2020 News

Felicitari si multumiri Echipei ACS DTO Rally pentru organizarea Competitiei Raliul Argesului!

Raliul Argesului are o istorie indelungata in motorsportul din Romania, fiind una din competitiile care a avut loc de-a lungul multor decenii. Cu o cultura a sportului bine inradacinata in judetul Arges, raliul a fost doar una din ramurile unde pilotii locali au excelat. Incepand cu 1971, Raliul Argesului a desfasurat un numar de 18 editii sub numele Raliul Pitesti, Raliul Dacia si, in epoca moderna, Raliul Argesului, fiind una dintre cele mai cunoscute competitii intre raliurile romanesti in perioada anilor 1990. De asemenea, o editie a Raliului Romaniei a avut loc tot pe probele speciale din jurul Pitestiului.

2020 a fost un an special, gazduind a 20-a editie a Raliului Argesului. Cu probe speciale programate in zona Campulung Muscel dar si pe celebrul Transfagarasan evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile de concurs pline de adrenalina si spectacol.

Raliul Argesului CATENA - Powered by Peugeot a fost organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sustinut de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti.

Am fost alaturi de organizatorii Raliului Argesului si de partenerii Trust Motors – Importator oficial al marcilor Peugeot, Citroën si DS in Romania.

Echipa Total Romania

 

RALIUL ARGESULUI 2020

RALIUL ARGESULUI 2020