Skip to content

09/09/2022 News

Elevii din Ozun - viitori gardieni ai mediului înconjurător!

TotalEnergies Marketing Romania susține proiectul desfasurat de Asociația Protecția Naturii Covasna, în colaborare cu Școala Ozun, ce are ca scop creșterea interesului copiilor pentru protecția mediului înconjurător. Peste 40 de elevi ai școlii din Ozun au fost instruiți zilele trecute, prin activități practice în natură, pe teme precum biodiversitate, comportament sustenabil în natură sau tehnici de acordare a primului ajutor pe munte. 

Grupul de elevi a fost coordonat de profesorii din cadrul Școlii din Ozun, reprezentanți ai Comitetului pentru Mediul Înconjurător al TotalEnergies Marketing Romania și organizatorii de la Asociația Protecția Naturii Covasna. 

Educarea tinerei generații pentru a contribui la un mediu înconjurător mai curat și sustenabil, este o preocupare constantă și o prioritate pentru TotalEnergies Marketing Romania, iar fiecare oportunitate de a susține activ un astfel de demers local va fi valorificată. 

Felicitări Asociației Protecția Naturii Covasna pentru inițiativă, dar mai ales conducerii școlii din Ozun care a făcut posibilă o prezență atât de numeroasă a elevilor.