Skip to content

30/09/2021 News

Didier Grimault – noul Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA.

Didier Grimault

Bucuresti, 22 Septembrie, 2021 – Didier GRIMAULT este noul Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA. De la 1 Septembrie, Didier Grimault il înlocuieste pe Marco PANNUNZIO.

"Sunt extrem de onorat să mă alătur echipei din România, mai ales în această perioadă dinamică în care compania cunoaste o schimbare, transformându-se în TotalEnergies Marketing România.
Noul nume evidențiază și mai bine transformarea noastră într-o companie multi-energetica. Mă bucur că România a fost aleasă ca tară de dezvoltare pentru noile proiecte pe energie ale companiei - producția de energie solară și eoliană.

Acestea vin să completeze ceea ce TotalEnergies înseamnă deja în România. Fabrica de producție a lubrifianților din localitatea Cristian este locul de unde pleacă produse și servicii la cel mai înalt standard pentru clienții noștri. Depozitul de bitum din Ozun pozitionează TotalEnergies ca unul dintre cei mai importanți jucători în procesul de dezvoltare a infrastructurii rutiere din țară.

Astfel, vreau să mulțumesc tuturor celor din echipa TotalEnergies din Romania pentru angajamentul de care au dat dovadă, mai ales în perioada pandemiei. Datorită dăruirii lor, furnizarea de produse și servicii de cea mai înaltă calitate a putut continua în ciuda condițiilor de muncă uneori complicate.
 
În mandatul meu, siguranța lor va fi în centrul preocupărilor. Toate procesele și operațiunile noastre vor fi efectuate doar în conformitate cu cele mai stricte reguli privind sănătatea și siguranța în muncă.
Doar prin protejarea echipei poți continua o activitate durabilă și poți oferi servicii și produse la standarde ridicate clienților.”, a declarat Didier Grimault, noul director general al TotalEnergies Marketing Romania.

Didier Grimault, Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA

Didier Grimault este absolvent de Studii Internațioanale și face parte din echipa comapaniei TotalEnergies încă din anul 1998. În această perioadă a deținut mai multe funcții cheie în cadrul companiei: director general al TotalEnergies din Taiwan, China,   Mozambic și director general regional pentru zona Asia Pacific. În ultima perioadă, acesta a făcut parte din echipa departamentului de Resurse Umane din Paris. Este Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA de la 1 septembrie 2021.