Skip to content

16/05/2023 News

Culorile Naturii

TotalEnergies Marketing Romania susține educația ecologică în Școala cu Clasele I-VIII „Tatrangi Sándor” din Ozun, Covasna, prin organizarea unui atelier de grădinărit pentru copii.

 

Angajații TotalEnergies Marketing Romania, coordonați de Comitetul de Mediu intern, au organizat marți, 25 aprilie, un atelier de grădinărit pentru elevii școlii din Ozun, ca parte a activităților incluse în Săptămâna Verde. Evenimentul a avut loc în curtea școlii din Ozun, iar copiii au avut ocazia să planteze flori în jardiniere fabricate din paleți, sub îndrumarea reprezentaților Companiei.

 

Scopul acestei acțiuni a fost de a încuraja elevii să dobândească abilități practice care să-i ajute să înțeleagă concepte ecologice fundamentale, cum ar fi reciclarea și conservarea, și să le aplice în viața lor de zi cu zi. Prin această inițiativă, TotalEnergies Marketing Romania își reafirmă angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții din zonele în care activează.

 

"Considerăm că este esențial să educăm generațiile viitoare în spiritul respectului față de natură și înțelegerea mecanismelor acesteia. De asemenea, credem că este important să cultivăm unitatea comunității și valoarea muncii în echipă, elemente-cheie ale filosofiei pe care TotalEnergies Marketing Romania o aplică. Suntem încrezători că astfel de inițiative vor avea un impact pozitiv asupra copiilor, dar și asupra comunităților din care ei fac parte", a declarat Didier Grimault, Managing Director TotalEnergies Marketing Romania.

TotalEnergies Marketing Romania este o companie recunoscută local pentru implicarea în dezvoltarea socială și economică durabilă în patru direcții: grija pentru mediul înconjurător, educație și siguranță rutieră, susținerea dezvoltării comunităților în care este prezentă și bunăstarea angajaților.