Skip to content

19/02/2019 News

Auto Blic prezinta: Marea finala Promo Rally TOTAL powered by SDS se alerga la Prejmer

Promo Rally TOTAL powered by SDS - SAFE | driving school se pregateste pentru finala sezonului, programata in 24 februarie, pe circuitul de la Prejmer, urmand sa fie prima competitie sportiva din noul mandat al conducerii FRAS.

Intrecerea brasoveana isi va premia cu aceasta ocazie castigatorii, iar weekend-ul de la Prejmer Circuit incepe inca de vineri, cu primul raliu virtual din Romania, continuand si sambata, cand sunt invitati piloti din Campionatul National Rally 2 pentru o intrecere care poarta numele de Rally2 Trackday Challenge.

La capatul unui sezon care s-a bucurat de un interes ridicat si a inaugurat locatii noi in mini-campionatul brasovean destinat amatorilor, organizatorii promit o finala pe masura, inclusa intr-un weekend dedicat sportului cu motor real si... virtual. Pe durata celor trei zile, de vineri dupa-amiaza si pana duminica, va avea loc primul raliu virtual din Romania, organizat de Racing Sim, in colaborare cu SAFE | driving school, competitie in care concurentii pot experimenta senzatiile oferite de un simulator profesional Vesaro. Probele incluse in Virtual Rally Romania sunt celebrele Transfagarasan si Poiana Brasov, cu cinci sectoare cronometrate distincte si un shakedown de 10 minute, la bordul unui model virtual Citroen C3 WRC.

Ziua de sambata va fi destinata unui alt tip de concurs, in care pilotii care au alergat in Campionatul National Rally 2 Dunlop se vor intrece cu masini similare, intr-un concurs asemanator cursei campionilor. La invitatia SAFE | driving school, care are sediul la circuitul din Prejmer, pilotii Rally2 se vor intrece cu masini identice puse la dispozitie de scoala brasoveana de conducere defensiva.

Ziua de duminica va vedea amatorii care alearga in campionatul Promo Rally luand prim-planul, acestia urmand sa se intreaca pe parcursul a patru manse, cu una de recunoasteri necronometrate, o mansa de antrenament si doua manse de concurs, care, cumulate, vor da clasamentul final.

Ca si la runda inaugurala a seriei, alergata tot la Prejmer Circuit, la finele lui septembrie 2018, organizatorii vor pune la dispozitie facilitatile circuitului, cu catering, briefing pentru concurenti, tribuna, iar tombola desfasurata intreg sezonul va continua. De asemenea, castigatorii fiecarei clase la final de campionat, vor primi premii surpriza.

Inscrierile online sunt deschise pana vineri, 22 Februarie, ora 20:00.

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

 

 

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Konvekta, Angelli, Infinity Trophy, Ape Minerale ZIZIN, TehnoSting, Apel One Med, Tiriac Auto, Telekom, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century Image, Vitarium SPA.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Nopti, www.autorally.ro, RPM Racing RO.

Adrian Diaconescu