Skip to content

14/02/2019 News

Auto Blic prezinta: De ce sa participi la Promo Rally?

Dupa o pauza de 13 ani, conceptul Promo Rally s-a relansat in pauza inter competitionala a sezonului 2015 – 2016 in vederea gasirii unor noi talente care sa acceada catre campionatele nationale de automobilism. Odata cu trecerea sezoanelor Promo Rally, competitia destinata concurentilor amatori a crescut, iar din al doilea sezon, 2016 – 2017, pe langa cautarea unor noi concurenti talentati, organizatorii au lansat deviza ”Defensiv pe sosea. Sportiv pe circuit.”.

Deviza nu a fost aleasa intamplator, din prisma faptului ca nu toti concurentii isi doreau sa devina piloti profesionisti, ci alergau la Promo Rally doar pentru a-si descarca adrenalina intr-un mediu organizat si complet in siguranta. Avantajul competitiei este acela ca permite startul cu orice fel de automobil, indiferent daca este destinat competitiilor sportive sau daca este doar masina de zi cu zi, sigura obligatie de securitate fiind aceea de a purta casca de protectie.

Promo Rally 2 - Ana Florea

Sa revenim la intrebarea din titlu, ”De ce sa participi la Promo Rally?”. Lista motivelor pozitive este destul de lunga, dar am sa fac un rezumat. Daca ai o masina si vrei sa ii testezi limitele, Promo Rally este competitia ideala. De asemenea, aceasta este si o oportunitate de a-ti dovedi cat de bine te pricepi la sofat. Ce rost are sa pleci primul de la semafor, cand nu ai nicio miza? Eventual doar o impresionezi pe domnisoara de langa tine? Ei bine, daca intr-adevar esti bun, dovedeste-o intr-un concurs cu miza, la finalul caruia poti pleca acasa cu premii.

Multi piloti din Romania si-au inceput ”cariera” in competitii asemeni Promo Rally, unde ii pot aminti pe Manu Mihalache, Bogdan Marisca, Adrian Raspopa. Deci, daca vrei sa devii profesionist, nu mai sta pe ganduri, arata-ti talentul.

In alta ordine de idei, seara, mai ales ca a nins si este zapada peste tot, vad prin parcari multi tineri incercand sa derapeze. Pai... Nu afla nimeni despre cat de bine sti sa te invarti daca stai noaptea intr-o parcare. Eventual Politia, care nu te va ierta si nu te va sustine in ceea ce vrei sa faci. Astfel ca, te poti invarti la fel de bine si intr-un concurs organizat, unde fii sigur ca nu vei primi amenda. Apropo, amenda este exact cat taxa de inscriere.

Orice competitie, orice eveniment nu se poate realiza fara ajutorul unor parteneri. In cazul Promo Rally, partenerii sunt foarte darnici, sens in care aproape sigur nu vei pleca acasa cu mana goala. De asemenea, recomandarea noastra ar fi sa nu vii singur. Atat sustinatorii tai, cat si tu, puteti participa la o tombola cu nu mai putin de 20 de premii generoase. Cateva exemple ar fi: un weekend cu o masina de test drive cu rezervorul plin, un curs de conducere defensiva, o cina romantica in Poiana Brasov, sesiune de karting la Prejmer Circuit, sesiune de SPA, sesiune intr-un simulator auto profesional si lista continua.

Sper ca ti-am dat destule motive sa nu mai alergi haotic in trafic deschis printre masini si pietoni. Deci, ce mai astepti?

Hai la Promo Rally! Urmatoarea etapa va avea loc duminica, in data de 24 Februarie 2019, pe circuitul de karting de la Prejmer, situat la doar 10 minute de municipiul Brasov. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi si sa trimiti formularul de inscriere pe care il gasesti mai jos si sa te prezinti duminica, pe 24 februarie, la circuit.

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Konvekta, Angelli, Infinity Trophy, Ape Minerale ZIZIN, TehnoSting, Apel One Med, Tiriac Auto, Telekom, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century Image, Vitarium SPA.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Nopti, www.autorally.ro.

Te astept!

Cristian Andrei
Echipa Autorally