Skip to content

30/05/2019 News

Aglomeratie de campioni la Trofeul TOTAL – Brasov

Dupa un periplu pe celebra Vale a Cetatii din Rasnov si in premiere nationala, pe frumosul traseul din Moeciu – Fundata, la Cheile Gradistei, pilotii de Viteza in Coasta se vor reuni in weekend-ul 08 – 09 Iunie la Brasov pentru a „ataca” drumul Poienii, in cadrul etapei a treia din calendarul sportiv national, Trofeul TOTAL.

Considerata de majoritatea practicantilor acestui sport drept regina coastelor, traseul de pe soseaua care leaga Brasovul de statiunea Poiana Brasov a fost martor de-a lungul anilor la numeroase evolutii spectaculoase din partea a tot ce are mai bun automobilismul sportiv national, dar si international. Pe aceasta sosea au devenit campioni ori s-au batut pentru miimi de secunda pentru titlul mult ravnit piloti ca Genu Cristea, Eugen Ionescu Cristea, Ludovic Balint, Puiu Rusu, Titi Aur, Dan Girtofan, Andrei Dumitrescu, Paul Andronic, Lucien Hora, Lucian Radut si numerosi altii.

Dat fiind faima traseului si a orasului, centrul istoric fiind chiar locul de start al competitiei, numerosi piloti sunt dispusi an de an sa lase totul la o parte pentru o participare la cursa de pe Drumul Poienii. Si pentru editia din acest an a Trofeului TOTAL, lista de inscrieri contine deja, la o saptamana de start, numele campionilor Bogdan Cuzma, Silviu Dumitrescu, Mihai Leu, Lucian Radut, Lucien Hora sau a fruntasilor clasamentului la zi al sezonului Costi Stratnic, Emil Nestor.

”Suntem convinsi ca vorba romaneasca – a treia oara va fi si mai frumos – se va materializa intr-o competitie si mai spectaculoasa decat celelalte doua organizate anterior de noi in acest sezon. In favoarea celor spuse mai sus, vor fi si cei peste 100 de piloti pe care ii asteptam cu drag sa umple zonele de service, publicul numeors ca intotdeanua la Brasov si nu in ultimul rand partenerii nostri numerosi si puternici” a declarat Managerul Trofeului TOTAL, Cristian Andrei, care a tinut sa adauge ”Un lucru extrem de important! La Rasnov a fost vreme frumoasa, la Cheile Gradistei la fel... Va asigur ca si la Brasov va fi la fel, astfel incat nu aveti de ales decat sa veniti sa constatati acest lucru, in weekend-ul viitor.

 

Trofeul TOTAL – Brasov este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic Brasov sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este sustinut de TOTAL Romania in calitate de partener principal.

PRO-X, KONVEKTA, CYCLON MOTORSPORT, COMPREST, OMNIASIG in calitate de parteneri oficiali.

Parteneri: TESS Brasov – Dealer VW,  ZIZIN – APE MINERALE, HOTEL ARO PALACE, SILNEF SECURITY, APEL ONE MED, ANGELLI, TURBOCAR SERV, INFINITY TROPHY.

Trofeul TOTAL Brasov este sustinut de Primaria si Consiliul Local Brasov si este sprijinit de Inspectoratul Judetean de Politie – Serviciul Rutier Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov, Brigada Mobila de Jandarmi Brasov.

Parteneri media: Rock FM, Zile si Nopti Brasov, News BV, autorally.ro.

Documentele pentru Trofeul TOTAL – Brasov pot fi accesate aici:

• Regulament Particular

• Cerere de inscriere pilot

• Cerere de inscriere echipa

• Harta generala

• Harta traseu concurs

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie auto neinmatriculate

• Formular acreditare media

 

Dan Terea
Ofiter de presa Trofeul TOTAL Brasov