Skip to content

27/10/2021 News

6000 ZILE FARA ACCIDENT- FABRICA DIN CRISTIAN

Total

Dragi Parteneri,

Joi, 28 octombrie, 2021 TotalEnergies Marketing Romania a inregistrat 6000 de zile fara accident sau intreruperi ale fluxurilor de lucru in fabrica din Cristian. Nu este intamplator, este rezultatul comun al eforturilor noastre. Va felicit si va multumesc tuturor pentru acest rezultat.

Doresc sa va reamintesc ca o astfel de realizare ne indeamna sa contiunuam sa fim vigilenti cu privire la toate aspectele legate de Securitatea si sanatatea in munca. Orice moment de neatentie, indiferenta fata de un comportament deviant, neluarea in serios a responsabilitatilor zilnice ar putea avea rapid consecinte mai mult sau mai putin grave pentru dvs., colegi si companie.

Sunt convins ca vom imbunatati aceasta performanta prin pastrarea disciplinei in randul operatiunilor tehnologice, a vigilentei in rutina zilnica, a atentiei la detalii si a unei atitudini proactive fata de siguranta.
O putem face prin semnalizarea oricarei anomalii sau abateri, precum si prin participarea la actiuni individuale si colective pentru imbunatatirea sigurantei la nivel local si, mai mult, la nivel global, a culturii securitatii in cadrul organizatiei noastre.

PENTRU MINE, PENTRU VOI, PENTRU TOȚI!

Didier GRIMAULT
Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA.

Click pe pictograma pentru a urmari video-ul