Skip to content

Uleiul de motor Quartz

Quartz:
PASTREAZA MOTORUL MASINII TALE
TANAR PENTRU MAI MULT TIMP

Motoarele de astazi sunt proiectate in forme mult mai compacte decat in trecut. Astazi acestea performeaza mai bine cu mai putin combustibil, ceea ce le poate supune la temperaturi crescute, suportand mai multa presiune si cauzand degradarea mai rapida a uleiului. Prin urmare, creste atat frecarea intre componentele mecanice, cat si riscul defectarii premature a motorului.

ULEIURILE DE MOTOR SUNT PROIECTATE DIFERIT, PENTRU NEVOI DIFERITE

Peste 15.000 de ore de cercetare, testare si dezvoltare au fost implicate in crearea uleiului Quartz cu formulare ART - Age Resistance Tehnology. Aceasta inovatie creste interactiunea moleculara, oferind protectie optima motorului tau.

Quartz CU TEHNOLOGIA ART OFERA MOTORULUI TAU PROTECTIE CRESCUTA SI IL PASTREAZA MAI TANAR, PENTRU MAI MULT TIMP

DE CE SA ALEGI Quartz CU ART?

PERFORMANTA OPTIMA
PENTRU MOTORUL TAU

Quartz cu ART creste interactiunea moleculara, oferind rezistenta uleiului impotriva oxidarii si formarii de reziduuri, ajutand motorul sa ramana tanar, pentru mai mult timp.

PROTECTIE CRESCUTA
LA TEMPERATURI EXTREME

Quartz ofera protectie crescuta motorului chiar si la temperaturi extrem de ridicate sau de scazute.

ECONOMIE DE CARBURANT

Mai putina frecare intre componentele mobile ale motorului inseamna mai putina energie pierduta si mai mult carburant economisit. Un consum mai mic de carburant inseamna, totodata, mai putine emisii in mediul inconjurator.

*Comparativ cu limitele oficiale de test ale industriei.

AFLA MAI MULTE DESPRE
TEHNOLOGIA AGE RESISTANCE

Tehnologia ART este o inovatie dezvoltata de inginerii nostri. Interactiunea dintre molecule este crescuta, creand o structura moleculara puternica. Acest lucru previne pelicula lubrifianta protectoare sa se degradeze in conditii dificile precum temperaturile extreme, presiune sau acumularea reziduurilor. Quartz cu ART protejeaza toate componentele motorului tau.

Quartz: O GAMA DE PRODUSE
PENTRU TOATE NEVOILE MOTORULUI TAU

Exista un ulei Quartz pentru fiecare tip de motor si cerinta. Nu esti sigur pe care sa il alegi? Descopera gama noastra de produse si afla care ti se potriveste.

Descopera produsele

Cauta produsele Quartz
aproape de tine

INTREBARI FRECVENTE
DESPRE ULEIUL DE MOTOR

1. CUM FUNCTIONEAZA ULEIUL DE MOTOR?
Are grija de centrele principale ale mașinii tale și lucrează pentru a prelungi viața motorului tău, în fiecare zi.
Afla mai multe!
2. CUM SA VERIFICI ULEIUL DE MOTOR?
O verificare pe luna tine masina struna! Cunoaste pasii principali pe care trebuie sa ii parcurgi cand verfici uleiul de motor!
Afla mai multe!
3. CUM SCHIMBI ULEIUL MASINII?
Inainte de a schimba uleiul, tine cont ca acesta este o componenta sensibila a motorului si are nevoie de atentie speciala!
Afla mai multe!